Bon dia famílies!
Primer de tot recordar-vos que durant aquesta setmana heu d'anar acabant tota la tasca que vos vàrem donar: dossiers de català i matemàtiques; preguntes de la prehistòria; resum i tasca d'english. També ja podeu finalitzar el diari personal de castellà.
Avui vos portam una RECEPTA per posar una mica de sucre a la vida!
Ens agradaria molt poder rebre alguna foto de vosaltres durant o després de l'elaboració de la recepta. També ens podeu deixar un comentari per saber si vos han agradat.
Aquí teniu els correus:
4t A -Catalina
catalinabf1993@gmail.com
4t B -Kika
xescallull@gmail.com
4t C -Jaume
gomila.jaume5@gmail.com
VARIANTS:
- Hi podeu afegir una mica de canyella en pols
- Podeu utilitzar sucre morè, que és menys dolç que el blanc.
BON PROFIT!!!
Recordau que avui també teniu una nova entrada al blog de ENGLISH! Aquí teniu l'enllaç:
Primer de tot recordar-vos que durant aquesta setmana heu d'anar acabant tota la tasca que vos vàrem donar: dossiers de català i matemàtiques; preguntes de la prehistòria; resum i tasca d'english. També ja podeu finalitzar el diari personal de castellà.
Avui vos portam una RECEPTA per posar una mica de sucre a la vida!
Ens agradaria molt poder rebre alguna foto de vosaltres durant o després de l'elaboració de la recepta. També ens podeu deixar un comentari per saber si vos han agradat.
Aquí teniu els correus:
4t A -Catalina
catalinabf1993@gmail.com
4t B -Kika
xescallull@gmail.com
4t C -Jaume
gomila.jaume5@gmail.com
PETS DE MONJA
Són unes galetes petites inventades per un
pastisser italià que treballava a Barcelona. Les va anomenar "pit de
monja" (Petto di monaca) per la seva forma tradicional.
No queda molt clar com es va produir la
derivació de "pit" a "pet"
de monja.
Sigui com sigui, el que importa és que el nom és divertit i
són unes galetes MOLT bones! També és veritat que poden decebre pel seu
"poc" sabor però el gust que tenen és, precisament, el que les fa
especials. Un gust suau i delicat a llimona, que les fa màgiques als ulls dels nins
i nines!
Ingredients
- 250 g de farina
- 150 g de sucre
- 3 ous
- ratlladura de llimona
Preparació
- Bateu els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
- Incorporeu-hi la ratlladura de llimona i la farina tamisada. (Sabeu que vol dir tamisar? Cerca al diccionari)
- Formeu les galetes amb una mànega de pastisseria i coeu-les a 180 ºC fins que siguin daurades.
VARIANTS:
- Hi podeu afegir una mica de canyella en pols
- Podeu utilitzar sucre morè, que és menys dolç que el blanc.
BON PROFIT!!!
Recordau que avui també teniu una nova entrada al blog de ENGLISH! Aquí teniu l'enllaç:
Comentarios
Publicar un comentario