Dimarts 26 de maig: Anglès i material de reforç

Bon dia nins i nines! Com estau?

Ja torna a ser dimarts! Aquí teniu les activitats d'anglès i una nova proposta amb material de reforç de matemàtiques, català i castellà. Esper que vos agradin!

ANGLÈS




MATERIAL DE REFORÇ


CATALÀ

Activitat 1. Uneix les oracions perquè tenguin sentit. Quan acabeu l'activitat heu de clicar a "V" (adalt a la dreta) per comprovar si ho heu fet bé.

Activitat 2. Jeroglífics.

Activitat 3. Comprensió lectora.


CASTELLÀ

Activitat 1. Sopa de letras de animales.

Tres juegos para repasar ortografia: 

Activitat 2. La C y la Z. 

Activitat 3. La B y la V

Activitat 4. La G y la J

Quan acabeu heu de clicar a "finalizar" i "ver corrección" i podreu veure les que heu contestat bé i si heu fet alguna errada.

MATEMÀTIQUES

Activitat 1. Problemes. És una activitat autocorrectiva. Podeu elegir vosaltres si voleu fer problemes de sumes, restes, multiplicacions, divisions o "de tot un poc" i també podeu triar el nivell de dificultat. Podeu fer les operacions al quadern i posar el resultat a la pàgina web per veure si les heu fet bé.

Activitat 2. Jocs de raonament. En trobareu molts, podeu triar els que més us agradin. Per poder-los fer online necessitareu tenir instal·lat el "connector Adobe Flash Player". Si teniu problemes, aquí teniu uns quants en format pdf. A les darreres pàgines trobareu les solucions per fer la correcció.


Com sempre, si teniu dubtes o qualque enllaç no vos funciona i voleu l'activitat en PDF em podeu escriure al meu correu: amunarcl@gmail.com

Molt bona setmana a tots!

Comentarios